Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség? Szerintetek?

Terhesség? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Két hete lefeküdtünk a barátommal. VÉDEKEZTÜNK. Minden oké volt, rá egy hétre rendesen MEGJÖTT. Nem késett, addig tartott, olyan volt, mint szokott. Pár napja néha hányingerem van, szédelgek és fáj a fejem.

Szerintem kizárt a baba, de félek picit. Ti mit gondoltok?

2013. júl. 15. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Migrén esetleg?

Vérnyomásprobléma?

Frontérzékenység?

A szédülés és hányinger nagyon sok fajta betegségnek a tünete. A fejfájásról meg aztán ne is beszéljünk. Nem kell mindjárt mindig a terhességre gondolni!:)

De amúgy, ha megnyugtat, akkor csinálj tesztet.

2013. júl. 15. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehetsz terhes. Ha minden oké volt védekezésnél és rendesen megjött, kizárt. Lehet hogy csak összeszedtél valami vírust. Ha nagyon nyugtalan vagy vegyél majd tesztet, vagy menj orvoshoz bár szerintem nincs mitől félned. :)
2013. júl. 15. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Két hét alatt nem lenne hányingered a terhességtől. Rendesen védekeztetek, rendesen véreztél. Ha ezek után terhes vagy, az Jézus...
2013. júl. 15. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!