A nagyajkamon egy pattanásszerű duzzanatt nőtt ugynúgy fáj mint egy pattanás nem lehet kinyomni mi lehet ez? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 16:40
1/7 anonim válasza:
Nem lehet szemölcs? Azt nagyon ne piszkáld, mert rohadtul fáj és erősen vérzik, ha megsérted (saját hajszálere van). Nincs esély nemibetegségre?
2/7 anonim válasza:
ne nyomogasd, ha pár nap alatt nem megy le akkor nézesd meg dokival.
3/7 anonim válasza:
Én pasi vagyok, nekem a péniszemre nőtt valami ilyesmi vagy 10 éve. Condylomá-nak hívják, valami ártalmatlan kis vírus, amit szexuális úton lehet elkapni. Nagyon lassan és fájdalommentesen nő a szemölcs, viszont érdemes minél előbb lézerrel leégettetni, mert ha hagyod mondjuk 1 évig, már csak szikével tudják leszedni.
Persze totál nem biztos, hogy ez van neked, a saját tapasztalataimat írtam le. :)
4/7 A kérdező kommentje:
nekem egyik napról a másikra és fáj úgyh nem hinném
az lehet h pattanás?
2009. okt. 20. 18:29
5/7 anonim válasza:
nekem is volt ilyen, én is megijedtem és itt efltettem a kérdést, azt mondták ha elmulik akor csak vmi kis görcs szerű izé volt. és elmult, nyugi el fog neked is ,nem szemölcs és vírus ez. kb. 3-4nap.majd ird hogy mi volt.
6/7 A kérdező kommentje:
elmúlt nekem is pár nap alatt nem volt gáz. nem tudom hogy még olvasod e de ha igen, akkor köszi:)
2009. nov. 13. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!