Lehet bajom ha leborotválom a puncim?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és leborotváltam ott lent, mert nagyon idegesített ilyen melegben hogy viszket, meg kényelmetlen (+kilóghat) a bugyiban ha nagyon hosszú, stb. Eddig ollóval vagdostam vissza a szőrt, de mindig egyenletlen maradt, meg nem mertem olyan rövidre vágni, úgyhogy most leborotváltam. Tudom hogy a szőr a fertőzés ellen véd, és utólag egy picit aggódom. Semmi pirosság, se viszketés, szóval nem pattogott ki szerencsére. Eddig egyszer borotváltam le de akkor sem teljesen. Most sem fogom sűrűn borotválni max. évente, félévente mikor nagyon elegem lesz belőle, mert úgyse látja senki csak én. Előre köszi a segítséget!2013. júl. 13. 22:48
1/6 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod,de én azért sűrűbben borotválnám de végülis ráérsz amíg nincs barátod.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De csak visszavágom ollóval a későbbiekben. Mint írtam majd ritkábban borotválom. Ahogy te is írtad ráérek:)
2013. júl. 13. 22:56
3/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod. Az első néhány alkalommal utána egy kicsit begyulladhat, viszkedhet, de ha hozzászokik a bőröd, akkor már nem lesz semmi gond.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. júl. 13. 23:57
5/6 anonim válasza:
Annak sok értelme nincs, ha fél évente, évente borotválod.
6/6 anonim válasza:
Egészségtelen dolog leborotválnod, nőgyógyászok se ajánlják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!