Két-három napja néha elkezd fájni a hasam mintha meg akarna jönni, de mégse jön meg múlt hónapban nem jött meg a menseszem de még azóta se jött meg mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
amikor levegőt veszek húzodik a hasam valamint olyan mint ha fel lennék puffadva. Terhesség 100% kizárva. Mióta elsőnek megjött azóta ilyen rendszertelen a menszeszem.
Fontos lenne köszönöm
2013. júl. 13. 21:21
2/10 A kérdező kommentje:
kb. két hete nincs nagy étvágyam
2013. júl. 13. 21:25
3/10 anonim válasza:
Én elmennék nőgyógyászhoz kivizsgálásra. Nekem is rendszertelen volt a menzeszem, volt, amikor 9 nap volt a kettő közt, de olyan is, hogy 70. Ezen kívül olyan is előfordult, hogy az átlagos 4-5 nap helyett 20 napig véreztem intenzíven. A vörös vérsejtjeimmel volt valami gond, kaptam rá gyógyszert. Nem mondom, hogy tuti pontos lett a ciklusom, de vállalhatóbb volt, és nem voltak ilyen szélsőségek. Ezután nemsokkal viszont fogamzásgátlót kezdtem használni, így pontos teljesen, ha egyszer abba hagyom, akkor viszont valószínűleg olyan lesz, mint amilyen volt, ha nem rosszabb.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is orvos a legjobb megoldás.
5/10 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
17 éves korodig normális ez.
6/10 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött meg de tegnap óta már egy nagyon kicsi vérzés van ami kb. olyan mint az utolsó egy két napba.
várható hogy megjön?
2013. aug. 6. 14:47
7/10 anonim válasza:
Ez komoly, hogy egy hónapja nem voltál orvosnál, hogy attól kérdezd meg? Csak ülsz és vársz nyugodtan, ha megjön megjön, ha nem nem? Hogy lehet valaki ennyire igénytelen, hogy a saját testével kapcsolatban inkább interneten laikusoktól kérdezget, mintsem egy hozzáértőtől? És ha valami szervi bajod van? Gondolom nem érdekel az sem. Nekem gyógyszeres kezelésre volt szükségem, de ezt már írtam is. Ha nem kaptam volna - ez kb. 6 éve volt - azóta is össze-vissza menstruálnék ami baromira nem egészséges (ezért kell rá a gyógyszer, ugye...). De ha téged ennyire nem érdekel az egész, hogy felemeld a s*gged és elslattyogj az orvosig, akkor itt minek kérdezgetsz? Várjad, aztán majd megjön. Utána ugrálj egy sort, örvendezz, aztán várjál rá megint fél évet. Csak ebből baba se nagyon lesz, már ha akarnál egyszer, ezzel azért számolj.
8/10 A kérdező kommentje:
nem voltam orvosnál, mert már egyszer volt ilyen hogy két hónapig nem jött meg, majd utána hónap elején megjött. És megnyugodhatsz elfogok menni orvoshoz. Eddig azért nem voltam mert félek tőle hogy mi fog történni, de most már ezt félre teszem és el fogok menni.
2013. aug. 6. 15:31
9/10 anonim válasza:
Na de mennyi idős vagy?
lehet, hogy esetleg gyerek nőgyógyászatra kellene menned.
Keress női orvost, hátha elviselhetőbb, mint egy férfi.
10/10 A kérdező kommentje:
17 leszek, de gondolom már felnőtthöz kell mennem
2013. aug. 6. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!