Szőrösödés? Nekem több helyen is van fekete szőrzetem,
ahol egy nőnek egyértelműen nem kellene, hogy legyen.
Figyelt kérdés
nekem van egy csomó szőr az államon, a hasamon, a mellbimbóm körül is...fekete. amikor elmentem endokrinológushoz egyszer csináltak vérvétel vizsgálatot meg nőgyógyászati uh-on is voltam, pajzsmirigy vizsgálaton is, de mindenre azt mondták, hogy a határon belül van..aztán elmentem egy másik endokrinológushoz, és ő kiröhögött, mert épp nem látszottak a szőreim, mivel nem járkálok úgy az utcán, hogy hagyom sűrűn nőni, még az orvos miatt sem. Azt mondta, hogy nézzem meg az ő férfi karját, na vannak olyanok, akikek olyan a mellkasuk nő létükre, akkor én mit akarok ott...el is ment a kedvem az egésztől. azóta nem mentem újra orvoshoz, pedig az államon is meg a mellbimbóim körül is nagyon sok van. Akkor mi lehet a bajom? Ez a dolog az egész életemre rányomja a bélyegét, elegem van ebből már nagyon. Milyen orvoshoz forduljak? Talán még gyerekem sem lehet majd? :((((
2009. okt. 19. 01:16
1/5 anonim válasza:
Az utolsó kérdésed egy nagy baromság. Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
2009. okt. 19. 01:28
2/5 A kérdező kommentje:
Terészetesen nem a szőr=nincs gyerekre gondoltam, hanem, hogy hormonális eltérést jelenthet amit nálam nem fedeztek fel, és nyugodtan élem az életem, miközben lehet, hogy totál fel van borulva a hormonháztartásom. Szóval nem volt baromság egyáltalán. De azért köszi a rengeteg segítságet
2009. okt. 19. 02:38
3/5 anonim válasza:
Nem tudom miért kell egy kétségbeesett embert bunkó módon megbántani. Szerintem te maradtál volna bölcs,ha hallgatsz!!!!!
A kérdezőhőz szólva pedig sajnos kell keresned egy másik orvost,aki ad a hormonjaidra valami bogyót,vagy keresel egy remek kozmetikust,vagy pedig belenyugszol...
Sajnos nekem is ez a problémám,évek óta. A borotvás simán megélne belőlem.:(
2009. okt. 19. 05:54
4/5 anonim válasza:
Én szülés után jártam így. Kiszőrösödtem a bikinivonal alatt, combom hátsó felén, fenekemen, hasam alján, köldökvonalamon és a mellbimbóm körül, az államon + bajuszvonalamon is egyre több és erősebb szál nő, pedig nem borotválom, csak kitépkedem vagy krémmel szedem le. Emellé még jócskán meg is híztam változatlan életmód mellett. A laborértékeim nekem is határértéken belül vannak!
Szerintem ezek a laborértékek úgy vannak megállapítva, hogy csak egy yeti értékei mutassanak a normálistól eltérő eredményt. Elvégre kövéren és szőrösen is lehet élni (hogy milyen életminőségben, az senkit nem érdekel rajtunk kívül) és "normális" értékekkel nem kell időt/pénzt pazarolni a kedves páciens kezelésére.
2009. okt. 19. 09:46
5/5 anonim válasza:
Nem gond a szőrösödés. Feltalálták a borotvát, az epilátort, meg a lézerest. Használd, azért van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!