Felírja az orvos így a fogamzásgátló tablettát?
Engem nem érdekel fogamzásgátló funkciója.A menstruációmat szereném kényelmesebbé tenni.10 éve menstruálok szóval ez már nem igazán fog változni.Az első 2-3 napon 4 cseppes tamponnal+ betéttel húzom cirka 2 órán át.Suliba is rettenetes volt,de most,hogy dolgozok még rosszabb.Felírja vagy maradjak az "ezzel szeretnék védekezni" sztorinál?
Említettem már neki rákszűrések alkalmából,de normálisnak mondható a menstruációm és magától nem ajánlott tablettát.
FIGYU!!!
Ő 23 éves!!!! Legyen előtted mikor problémázol.
Aztán az is lehet ám, ha majd babát fogsz várni (lehet hogy könyebben is sikerül majd!!) utána a vérzés mennyisége is kevesebb lesz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__44344..
9. vagyok.
Tényleg inkább endokrinológushoz menj, mintsem szedd a gyógyszert.. azt előbb vagy utóbb abba fogod hagyni, utána ugyanúgy vissza fog jönni az erős vérzés. Ha orvoshoz jársz és kideritik mi okozza, lehet meg is állitják egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!