Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felírja az orvos így a fogamzá...

Felírja az orvos így a fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés

Engem nem érdekel fogamzásgátló funkciója.A menstruációmat szereném kényelmesebbé tenni.10 éve menstruálok szóval ez már nem igazán fog változni.Az első 2-3 napon 4 cseppes tamponnal+ betéttel húzom cirka 2 órán át.Suliba is rettenetes volt,de most,hogy dolgozok még rosszabb.Felírja vagy maradjak az "ezzel szeretnék védekezni" sztorinál?

Említettem már neki rákszűrések alkalmából,de normálisnak mondható a menstruációm és magától nem ajánlott tablettát.

2013. júl. 11. 13:51
1 2
 11/17 gömbicica ***** válasza:

FIGYU!!!

Ő 23 éves!!!! Legyen előtted mikor problémázol.

Aztán az is lehet ám, ha majd babát fogsz várni (lehet hogy könyebben is sikerül majd!!) utána a vérzés mennyisége is kevesebb lesz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__44344..

2013. júl. 11. 19:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Voltam olyan vérvételeken ahol a ciklus több napján vesznek vért,de ez csak egy hónapban volt.Aztán voltak olyan nőgyógyászati vizsgálatok ahol hetente egyszer nézték uh-n a méhemet,méhfalvastagságot.Ez két hónapban is volt.Azóta évente rákszűrés,általános vérvizsgálat,uh van.
2013. júl. 11. 19:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy bekavarhat a tabletta és segíthet a szülés is,de a gyerekvállalás még nagyon nagyon messze van.Ha más nem is talán ergam cseppet most már kaphatok azt nem tudom,hogy azt lehet-e minden hónapban használni.Iskolában még elvoltam azzal,hogy normális,de hát dolgozni más így,szabadságot meg nem tudok kivenni,ha hétköznapra esik.Alapból 1 órát távolsági buszozok és nem nagyon tolerálják,hogy ennyit rohangálok a mosdóba.Főleg ülő és pár percre ugorj már át a szomszédba munkám van.Pattogok napi 8-9 órát.
2013. júl. 11. 19:52
 14/17 anonim ***** válasza:

9. vagyok.

Tényleg inkább endokrinológushoz menj, mintsem szedd a gyógyszert.. azt előbb vagy utóbb abba fogod hagyni, utána ugyanúgy vissza fog jönni az erős vérzés. Ha orvoshoz jársz és kideritik mi okozza, lehet meg is állitják egy életre.

2013. júl. 11. 20:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Majd rákérdezek arra is, meg hogy kit ajánl.
2013. júl. 11. 20:38
 16/17 gömbicica ***** válasza:

[link]

esetleg itt tudsz "okosodni".

vagy van amiben egyező az információ, de hátha találsz itt is valamit.

[link]

2013. júl. 11. 20:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Méhtükrözésem és méhkaparásom még nem volt,bár azt nem tudom miért nem.Ezekből a leírásokból a gyakori cserén kívül semmi se igaz rám.Igazán próbálkozhatott volna ezekkel is.
2013. júl. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!