Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan segíthenék a barátnőmne...

Hogyan segíthenék a barátnőmnek kijutni ebből a lelki válságból?

Figyelt kérdés

24 éves a barátnőm. Párkapcsolatai folyton zátonyra futnak. Mintha vonzaná az idiótákat és akik csak kihasználják. Pl: egy pasival 2 éve szendvednek, hol együtt, hol nem. A pasi egy idióta. Szakítanak, újra összejönnek, de a pasi közli, hogy csak akkor szexelnek, ha lefogy. Ha barátnöm szeretne vele telefonon kicsit lelkizni, ráteszi a telefont. Hétvégenkét inkább haverokkal vagy egyedül megy csavarogni, barátnőmet meg lerázza...stb..És az én lökött barátnőm mindig újra összejön vele. Bántja, hogy én boldog kapcsolatban élek. Szerinte szar, és értéktelen az élete, amit el akar dobni, mondván, hogy neki úgysem lesz senkije, se gyereke se boldog élete,soha nem fog anyuciéktól elkötözni és nincs miért élnie, és nincs magával megelégedve, holott csinos, kedves, dekoratív, és van rajta pár plusz kiló..na és??

Szeretnék valahogy segíteni neki, de az már kevés, ha beszélgetek vele...

Tudtok valamit ajánlani? Egy könyvet, ami segíthet neki visszaállítani a lelki békéjét? Én már egy szakorvos segítségére gondoltam, de nem tudom hogyan mondjam neki, vagy hol lehet ezügyben érdeklődni, hogyan-hol lehet segítséget kérni!!??

2009. okt. 18. 17:24
 1/1 anonim válasza:

Vannak jó könyvek és jó szakorvosok, de lehet, hogy egyik sem segítene. Végig kell járnia ezt az utat. Sajnos.

Könyv: Csernus: A nő, vagy pedig először próbálkozzon a megbízhatóbb internetes párkeresőkben. Levelezgetéssel, óvatos, kitartó ismerkedésbe kezdeni. Ami szintén okozhat buktatókat, de ha megerősödik, akkor sikerélményeket is. Pszichológust lehet találni interneten keresztül is, nem kell feltétlenül, hogy az ember hivatalos kereteken belül elkerüljön nem biztos, hogy a legjobb kezekbe. Ha viszont neadj'Isten fizikai kihatása lenne, akár szorongás, pánik probléma, akkor azonnal pszichiáter. Amitől pedig egyáltalán nem kell félni, népbetegség.

Túl vagyok rajta... és mégsem.

Ugyanis, én is elmondhatom, hogy a férfiak tettek tönkre. x házasság és egy gyermek megszülése után is. Úgyhogy nem mindenkinek van szerencséje.

Azt tudom, hogy sosem szabad megállni.

Én azt hiszem lassan 35 éves fejjel találtam meg az igazit. De már sosem leszek a régi és senkiben nem bízom meg.

Lelki békém ma sincs. Viszont megerősödtem annyira, hogy tudok nemet mondani. De még mennyire!

2009. okt. 18. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!