A nemi szerven keletkezett hólyagokat mik okozhatják?
A barátom orálisan kielégitett,előtte borotváltam,és nagyon meleg is van.Másik nap észleltem a nemiszervemen apró hólyagos pöttyöket.A szám mellett van egy apró seb,leet,hogy mikor orálisan kielégitett megfertőződtem?Mert előtte csókoloztunk.Vagy csak simán a melg és a borotva az oka?Nagyon meg vagyok ijedve,kérlek segitsetek.
17-L
Ez herpesz!
Az van a szádon is. Ilyenkor nem is kéne abszolút csókolózni, mert átadod a barátodnak is.
És a herpesz olyan, hogy kijöhet a szájon is, de akár a nemi szerven is.
Ez amúgy benne volt a szervezetedben, vírus okozza, ami immunrendszer gyengülésnél bármikor kijöhet.
Ilyenkor sem az orális szex, sem a csókolózás nem ajánlott.
tegnap 19:46-ot még annyival egészíteném ki, hogy a vírus nem tud szervezeten beleül vándorolni a száj, és a nemi tájék között, de kézzel, partnerrel, sbt.módon nagyoon könnyen átvihető...
Mondjuk a herpesz általában fájdalommal vagy égő érzéssel párosul.
Orvosnak érdemes lenne megmutatni, ő gyógyszert is tud javasolni a kezelésére. (csak kezelés lehetséges, a vírus már benned marad, és kiújulhat bármikor. Csak a tünetek megjelenésétől azok elmúlásáig fertőző)
4-es!
3-as vagyok.
Nekem bőrgyógyász mondta, hogy ami kijöhet szájon, az kijöhet odalent is.
És hogy mikor számban-számon volt ilyen, megkérdezte, hogy odalent nincs-e?
A vírus amúgy benne van a szervezetben, a kérdés, hogy éppen hol jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!