Mi lehet ez a csomó?
Figyelt kérdés
A hüvely bejárattól 1 cm jobbra egy kb. meggy nagyságú puklit érzek ha kitapintom, ami a bal oldalon nincs. Nem tudom mióta lehet ott, csak most vettem észre. Nem fáj nyomásra meg semmi egyszerűen csak ott van és nem hiszem hogy normális.
Ha elmennék nőgyógyászhoz ezt észrevenné vagy ezt nekem kell panaszolni? Nem voltam még soha, de most szeretnék elmenni. Köszönöm a válaszokat, eléggé megijedtem.
2013. júl. 10. 14:47
2/5 anonim válasza:
Meggy nagyságú pukli a hüvelybemenetnél nem lehet a méhszáj, nézesd meg dokival.
3/5 anonim válasza:
A éhszáj érdekes lenne 1cm-re a hüvely bejárattól.... Esetleg a G pont lehet de az meg recés. Esetleg szűzhártya maradvány lehet még. Ha ugyis mész az orvoshoz kérdezz rá.
4/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
és miért szeretnél nőgyógyászhoz menni?
5/5 A kérdező kommentje:
Kívülről lehet kitapintani. Köszönöm az eddigi válaszokat. Hát nem árt elmenni dokihoz ellenőrzésre gondolom. 20l
2013. júl. 16. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!