Cisztám van! Mi a teendő? Csütörtökön vissza kell mennem mert a hólyagomban nem volt vízelet!
Figyelt kérdés
Az volt a panaszom,hogy nagyon görcsölt már múlt héten is a hasam,és szúr alul jobb oldalt,és hétvégén is görcsöltem nagyon,és tegnap úgy tűnt megjött,aztán rá egy órára elmúlt és ez ma is így volt,egyszer vérzés jött utána nem,elmentem nőgyógyászatra és mikor az orvos felnyúlt jött a vér ezerrel de vérzés megint alig van,és mondta cisztám van bal oldalt,de a hólyagomba nem volt vizelet,hogy azt megtudta volna nézni..De azt miért szükséges megnézni?2013. júl. 9. 13:02
11/15 anonim válasza:
A húgyhólyagnak tele kell lennie vizelettel. Az ultrahanggal csak így vizsgálhatók a kismedencei szervek, ehhez tud viszonytani a doktor .
12/15 anonim válasza:
Akkor ez a mezeszed lesz és remélhetőleg a cysta is emiatt volt. De majd csütörtökön biztosat tudsz.
13/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem is van cisztám, tegnap derült ki. 10 napja nem jött meg, fájdalmat nem éreztem. Inkább azt éreztem, hogy na mindjárt meg fog jönni...kicsit felpuffadt a hasam, feszült a mellem, úgy ahogy menzesz előtt szokott. A doki megvizsgált kézzel, és az fájt egy kicsit, mikor megnyomta a hasamat a cisztánál. Hüvelyi ultrahanggal is megvizsgált és azt mondta, hogy 3,5 cm. Azt mondta, hogy két hét múlva menjek vissza, újra megvizsgál és ha nem tűnt el, akkor kapok gyógyszert.
14/15 A kérdező kommentje:
minden rendben van kezd elmúlni a cisztám és a menzeszem és rendesen meg van:)
2013. júl. 11. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!