Vett valaki mostanában intimtölcsért? Hol, milyet és mennyiért?
Köszi a válaszokat, én végülis egy Ladycupot vettem 8000-ért.
Kedves válaszoló, akinek már van ilyenje? Nekem is lenne pár kérdésem.
Külföldön olcsóbban be lehet szerezni és egyszerűbben, pl. patikákban?
Fertőtleníteni hogyan szoktad? Van erre külön egy kis edénykéd? Minden nap egyszer vagy milyen gyakran kell? Ha valahol útközben kell üríteni, akkor csak lehetőleg forró vízzel leöblíted és mehet is vissza?
Kíváncsi leszek, hogy megy majd a használata, régebben volt hüvelygyűrűm, eleinte nehezen ment a felrakás, de aztán belejöttem, remélem, ezzel is így lesz, bár ez azért jóval nagyobb.
én a Bootsben vettem, ez olyan, mint otthon mondjuk a Rossman, DM. olyan 20-25 font körül volt. de más ilyen stílusú boltban nem láttam, pedig direkt néztem. a Bootsban is eléggé keresni kellett, szóval, nincs elterjedve.
igen, ha napközben üríteni kell, de inkább igyekszem elkerülni, akkor a vécében kiveszem, kiürítem, s csak lemosom (nyilvánosban vigyél kis üvegben vizet, vagy csak letörlöd a vécépapírral, vissza, s mikor normál csaphoz jutsz, megmosod rendesen.) fertőtleníteni én csak a menstruáció végén szoktam, van hozzá külön edényem, felforralom a vízben. de most végre találtam fertőtlenítő tablettát is (a baba részlegen), azzal fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!