Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruációt hogyan képzelje...

A menstruációt hogyan képzeljem el? A mennyiségére gondolok.

Figyelt kérdés
Pl. egy hétig tartó vérzésre adott mennyiségű vér áll rendelkezésre, ami kb.fél liter, és azt úgy osztja be a test 7 napra ahogy akarja, vagy bármit is csinálok mindegy, az folyamatosan jön, és nincs megszabva a mennyiség? Tehát ha hét elején kihajtom a belem, akkor lehetséges hogy azért kevesebb a mennyiség a végére mert "többet használtam" akkor?
2009. okt. 17. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
igen, lehetséges. a mensi eléggé hullámzó. az első napon pl nekem kevesebb, aztán a másodikon a legerősebb, és utána fokozatosan csökken. a mennyiség és hogy meddig tart, az teljesen alkati kérdés.
2009. okt. 17. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont úgy vagyok vele, mint az első.
2009. okt. 17. 20:28
 3/4 anonim válasza:

nekem első nap közepes, másikodik nap a legtöbb, (sok benne a vér)

harmadik nap sok, negyedik nap közepes,(inkább már barna).

ötödiken kevés barna. de van amikor még hetedik nap is barnázok bár az már nagyon ritka:\

2009. okt. 17. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Épp így van velem is, de én észrevettem - ahogy a kérdező leírta -, hogy pl. amikor kemény fizikai munkát végeztem (jókora kertünket ástuk és rendeztük), akkor az első 2 napban dőlt belőlem a vér és a szokottól eltérően a negyedik napon el is múlt, gondolom, elfogyot a munició :=)
2009. okt. 17. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!