Most megjött, vagy mi van? Segitetek, legyszi? 13/L
Ma láttam egy nagyon kicsi (kb fel centi átmeroju) rozsaszin foltot-rajta piros, nagyon kicsit alvadtabb verrel- a bugyimon.
bettem egy betetet, es ugyan ez tortent.
ez kb 5-6 oraja tortent. azota se feher se barna folyas, se vér. most ez mi volt? lehet h holnapra rendesen megjon, vagy mi?
koszi a rendes valaszokat elore is. nekik megy a zold pacsi. ;)
13/L
koszi. :)
még varom a valaszokat. :)
Lehet, hogy az lesz, készülj rá, legyen nálad mindig betét.
Nekem úgy volt, hogy láttam egy kb. 2cm-es barna foltot a bugyimon, de akkor ez ennyibe is maradt. Néhány hét múlva egyik délután megint ilyen foltot találtam, csak már kicsit nagyobb volt. Éjszakára betettem egy betétet, és reggelre meg is jött rendesen.
Ennek 6 és fél éve. 19/L
ez már az lesz.
vagy megjön rendesen holnapra, de lehet, hogy csak később
nekem is olyasmi volt mint a #6. válaszolónak. Persze én sötét barna foltként vettem észre,de pár perccel rá már véres volt a betét,aztán órákig barnáztam. Viszont kb 5-6 órával később már belőlem is dőlt. A második nap is olyan volt,mintha megengedtek volna egy csapot... Plusz iszonyatosan fájt. De túléltem :D
Ennek 9 hónapja.
Lehet hogy neked most "szünetel" pár órára,de utána rendesen megindul. Az első foltból következtetve vagy sötétet fogsz barnázni vagy normál vérzésed lesz.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!