Mit mondjak? ( Kérdésem túl rövid a magyarázat hosszú)
Ne izgulj, késhet többféle ok miatt, például túl nagy stressz, vagy más étrend.. stb.
Ha akarsz fürdeni, akkor próbáld ki a tampont, nem kell félned, ha még szűz vagy, csak használj kisebb méretűt! Minden szépen le van írva a tájékoztatóban!
Ha mégsem szeretnél használni, inkább kihagyod a fürdést, akkor is meg fogják érteni. Ha nő lesz a felügyelő, akkor simán megmondhatod neki, meg fogja érteni! Ha férfi, akkor kicsit finomabban utalj rá, hogy például "női probléma" vagy valami hasonló, ő is meg fogja érteni, ne izgulj!! ;)
18/L
Mond azt hogy egészségügyi probléma. Biztos meg értik
Én golyatáborban voltam segítő és a gólyákat küldtem volna bele a vízbe, de azt mindták hogy "egészségügyi probléma" mondom ja jó oké. De szerintem felé csak kamuzott, mert nem akartak fürdeni, pedig piszok drága volt a belépő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!