Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Olvastam a neten hogy nagyon...

Olvastam a neten hogy nagyon sok nőnek kiesik a méhe az mitől lehet? Nekem a vaginám nyilásából kiál egy picike husi az normális?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Így nem lehet megmondani. Fotózd le.
2013. júl. 3. 08:36
 2/9 A kérdező kommentje:
ilyet nem fotozók le.az érdekel mitől fordul elő olyasmi a nőknél hogy kiesik a méhük
2013. júl. 3. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Méhsüllyedésnek nevezik és fő oka egy kötőszöveti gyengeség, ami miatt a méh tartószalagai már nem tudják a szervet a megfelelő helyen tartani. Ez nagyon sok mindentől kialakulhat ( többszöri szülés, nagy súlyú terhesség, életkor, túlsúly, genetika)

Feltételezem, hogy nálad még ez nem alakulhatott ki, tehát, ami neked kiáll az valószínűleg nem a méhed.

2013. júl. 3. 08:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy méhelőesés, de azzal mindenképpen orvoshoz kell menni! Ezt nem tudod megúszni!
2013. júl. 3. 08:39
 5/9 A kérdező kommentje:
nem nekem nincs olyanom de nagyon érdekelt hogy mitől van és meglehet e előzni
2013. júl. 3. 08:44
 6/9 A kérdező kommentje:
egyszerüen nekem egy olyan kis picike husika van ott amit megtudok fogni de nemfáj akkor az biztos másnkak is van ugye csak eddig nemvettem észre?
2013. júl. 3. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:
A 3. leírta mi az oka. Neked ilyen biztosan nincs.
2013. júl. 3. 08:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nem a kisajkadról van szó? Mert az teljesen normális!
2013. júl. 3. 09:06
 9/9 A kérdező kommentje:
de igen rolla.nagyon szépen köszike a válaszokat
2013. júl. 3. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!