Ez a vizsgálat hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Nőgyógyász azt mondta, hogy meg akarja nézni, hogy hogyan vérzek. Ez hogy történik? Valaki volt már esetleg ilyen vizsgálaton? Esetleg valaki tudja, hogy petefészek működést hogy vizsgálnak? Illetve hogyan zajlik egy ciklus beállítás? A következő vizsgálaton lesznek ilyesmik, és szereték rá felkészülni lelkileg. Kérlek segítsetek. 19/l
(elnézést a sok kérdésért, csak nem szeretnék óránként 1-1 kérdést feltenni ugyanazon témán belül)
2009. okt. 15. 22:41
1/5 A kérdező kommentje:
*szeretnék
2009. okt. 15. 22:59
2/5 anonim 

válasza:

Hát nekem baba miatt vizygálta, de mikor már múlt a menzim. hüvely ultrahangal.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ. :) nem tom, nekem azt is meg akarja nézni h milyen a mensim :S és fogalmam sincs, hogy ezt hogyan...
2009. okt. 16. 00:45
4/5 anonim 

válasza:

Nekem nincs saját tapasztalatom, de egy osztálytársamnak megnézték a gyereknőgyógyászaton: a 2. és 3.napján kellett odamennie, kapott tiszta betétet (lemérve) és 1 óra múlva elkérték és lemérték újra. Ennyi volt az elbeszélése szerint.
5/5 A kérdező kommentje:
huhh, köszi! :) most már nagyjából tudom, hogy mire számítsak.
2009. okt. 16. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!