Gyakori a befelé forduló mellbimbó? Nagyon gáz ez?
Figyelt kérdés
kiskoromban mindig mondták, hogy majd kifordul, mikor még gyerek voltam. de már 17 vagyok, és kellemetlen erről beszélni, gátlásos is vagyok, még az orvosnál is. mit lehet vele tenni?2009. okt. 15. 18:10
11/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem befelé forduló van.
24 éves vagyok, van már egy 6 hónapos gyerkőcöm is. Lekopogom, soha nem volt ezzel problémám. Kivéve.....a szoptatásnál. Nem tudtam szoptatni, fejnem kellett a tejet. Az elején sokat görcsöltünk rajta, azt mondták a dokik, hogy majd a gyerek kiszivja. Hát nem tudta.
Nekem soha egy doki sem mondta, hogy ez baj lenne.
De...
Ha meg akarsz nyugodni, keresd fel a háziorvosod és Ő ad beutalót, ha tovább kell küldeni.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!