Normális, hogy csak 3-4 napig tart a menstruációm és akkor sincs sok?
Figyelt kérdés
Elég kevés a menzeszem, többnyire elég a tisztasági betét is. 2 év alatt fogytam 30 kg-t, jelenleg 54kg vagyok a 174cm-hez. Régebben teljesen átlagos volt a menstruációm. Ez normálisnak mondható vagy a fogyás közrejátszhat a változásban?2013. jún. 30. 17:18
1/3 anonim válasza:
Az is csoda, hogy egyáltalán menstruálsz ilyen soványan.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok. Legalább 5 kilót vissza kéne szedned magadra.
3/3 anonim válasza:
A 30 kiló ledobás az tényleg soknak tűnik. Mitől fogytál? Vagy simán csak fogyóztál? Remélem nem betegségtől.
Nekem régebben 8 napig tartott, mostanában csak 4 napig pedig én nem fogytam, amúgy a 3-4 nap az normális. Az első napon kell hogy a java kijöjjön és a többi nap pedig kevesebb vérzés.
Van e más panaszod vagy tüneted? Mennyire vagy energikus, azaz mennyire érzed jól magad? Mert ha esetleg tápanyag/vitamin hiánytól van változás vagy a hormonális rendszerben van valami gubanc akkor azt meg lehet oldani. Amúgy az Organic Mission-nek vannak jó vitaminjai, nem szintetikus hanem teljesen természetes könnyen felszívódó. Bár most nem vagyok biztos abban hogy az Organic Mission volt-e az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!