Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ebben a hónapban harmadjára...

Ebben a hónapban harmadjára jön meg, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Általában hónap elején szokott megjönni, az előző május végére esett, de átnyúlt júniusba, aztán június közepén volt még egyszer, aminek nem rég lett vége, és most így hónap végére megint megjött. Mi lehet a baj? Elkaptam valami fertőzést?

20/L

2013. jún. 30. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt nem tudunk téged diagnosztizálni, fordulj orvoshoz, mert ez nem normális dolog...

Volt-e az elmúlt hónapokban nemi aktus... ezek ismeretében lehetne mondani valamit.

2013. jún. 30. 13:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt semmi, ezért is ijedtem meg. Azért is tettem fel a kérdést, mert most amíg tart biztos nem tudok elmenni orvoshoz, de ha valakinek volt már ilyen, akkor megírhatná, hogy miért fordult ez elő.
2013. jún. 30. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hormonzavar!!!!! Nekem is volt!
2013. jún. 30. 14:13
 4/4 A kérdező kommentje:
És az mit takar ilyenkor és miért van?
2013. júl. 1. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!