Mikor kezdjem inni a citromlevet?
Figyelt kérdés
elszeretném tolni pár nappal a menstruációmat.
nem szedek fogamzásgátlót.. mennyit igyak és mikor kell elkezdenem?
2013. jún. 29. 21:58
1/6 anonim válasza:
Nem kellene tologatni, nyugodtan igyad a citromlevet, C vitamin tartalma van, artani nem fog!
2/6 anonim válasza:
Akkor és annyit ihatsz, amikor és amennyi akarsz, de ettöl a menzeszed nem fog máskor megjönni, mint anélkül. (Akik azt állítják, hogy nekik hatott, azok nem tudják bizonyítani, hogy citromlé nélkül mikor jött volna meg.)
Mellesleg én idönként hónapokon keresztül naponta 4-5 citromot is megettem, de a ciklusom ugyanolyan (25 nap) volt, mint amikor "citrommentes" voltam hónapokig!
3/6 anonim válasza:
Tök mindegy.Hidd már el,h nem befolyásolja!
4/6 anonim válasza:
Az immunrendszerednek nagyon jót tesz, mert sok benne a C-vitamin, de a menstruációdat nem tolja el.
5/6 anonim válasza:
A menstruációt továbbra is csak hormonális úton lehet eltolni, a citromos kúra csupán mese habbal.
6/6 anonim válasza:
Nekem többször sikerült eltolnom 4-5 nappal.
A várható idő elött kb 1 héttel kezdtem és naponta 2-3 citromot ettem meg, plussz citromlét is ittam valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!