Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség szóba jöhet?

Terhesség szóba jöhet?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek nincs étvágya hányingere van, 2. napja ez van...tegnap estefelé lett hányingere és most is estefelé. Norbi updates kaját eszik lehet attól van ilyen szarul? 2 napja eszi erre gyanakszunk de a terhességtől is megijedtünk hogy szóba jött....19én voltunk együtt utoljára állítólag pete érése volt de védekeztünk de nem mentem el, és leellenőriztem a gumit és nemvolt baja...

2013. jún. 27. 20:42
 1/9 A kérdező kommentje:
vagy csak a menstruáció megjövetele miatt érzi magát szarul?
2013. jún. 27. 20:46
 2/9 A kérdező kommentje:
vagyis még nem jött meg neki de lassan megfog
2013. jún. 27. 20:49
 3/9 anonim válasza:
ha védekeztetek akkor a mestruácio miatt én szinte minden hónapba ugy vagyom h hányok is és nekem sincs étvágyam
2013. jún. 27. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
ha volt gumi és el sem mentél eleve kizárt a terhesség. Na meg a hányinger, émelygés tünet csak az 5.-6. hét után jelentkezik, inkább a 6. után.
2013. jún. 27. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha a guminak nem volt baja és nem mentél el, akkor szinte lehetetlen hogy terhes legyen (kivéve ha egy előző együttlétkor kapta be a legyet)

Hány évesek vagytok?

Lehet hogy a kajától van.. Ha ennyire kétségbe vagytok esve hagyjon fel a Norbis kajával egy időre.

Van olyan nő, akinek -mielőtt megjön a vérzése- a dereka is fáj, hányingere van stb. szóval szóba jöhet ez is.

2013. jún. 27. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha 19.-én (gondolom junius) voltatok együtt,akkor nem jelentkeznek még a terhességi elõjelek. Ha viszont májusban, akkor igen lehet terhes, fõleg, ha peteérés is volt. De te azt mondod, hogy vigyáztatok.

Elõfordulhat, hogy a kaja okozta neki ezeket a mellékhatásokat.

2013. jún. 27. 20:57
 7/9 A kérdező kommentje:
A barátnőm 20 Én 22
2013. jún. 27. 21:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért gondolom hogy nem mert esti rosszullét nincs...legalábbis úgytudom.
2013. jún. 27. 21:10
 9/9 anonim válasza:
sztem csak aa menstruáció miatt vannak ilyen tünetei. elsõ voltam
2013. jún. 28. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!