Terhesség szóba jöhet?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek nincs étvágya hányingere van, 2. napja ez van...tegnap estefelé lett hányingere és most is estefelé. Norbi updates kaját eszik lehet attól van ilyen szarul? 2 napja eszi erre gyanakszunk de a terhességtől is megijedtünk hogy szóba jött....19én voltunk együtt utoljára állítólag pete érése volt de védekeztünk de nem mentem el, és leellenőriztem a gumit és nemvolt baja...2013. jún. 27. 20:42
1/9 A kérdező kommentje:
vagy csak a menstruáció megjövetele miatt érzi magát szarul?
2013. jún. 27. 20:46
2/9 A kérdező kommentje:
vagyis még nem jött meg neki de lassan megfog
2013. jún. 27. 20:49
3/9 anonim válasza:
ha védekeztetek akkor a mestruácio miatt én szinte minden hónapba ugy vagyom h hányok is és nekem sincs étvágyam
4/9 anonim válasza:
ha volt gumi és el sem mentél eleve kizárt a terhesség. Na meg a hányinger, émelygés tünet csak az 5.-6. hét után jelentkezik, inkább a 6. után.
5/9 anonim válasza:
Ha a guminak nem volt baja és nem mentél el, akkor szinte lehetetlen hogy terhes legyen (kivéve ha egy előző együttlétkor kapta be a legyet)
Hány évesek vagytok?
Lehet hogy a kajától van.. Ha ennyire kétségbe vagytok esve hagyjon fel a Norbis kajával egy időre.
Van olyan nő, akinek -mielőtt megjön a vérzése- a dereka is fáj, hányingere van stb. szóval szóba jöhet ez is.
6/9 anonim válasza:
Ha 19.-én (gondolom junius) voltatok együtt,akkor nem jelentkeznek még a terhességi elõjelek. Ha viszont májusban, akkor igen lehet terhes, fõleg, ha peteérés is volt. De te azt mondod, hogy vigyáztatok.
Elõfordulhat, hogy a kaja okozta neki ezeket a mellékhatásokat.
7/9 A kérdező kommentje:
A barátnőm 20 Én 22
2013. jún. 27. 21:03
8/9 A kérdező kommentje:
Azért gondolom hogy nem mert esti rosszullét nincs...legalábbis úgytudom.
2013. jún. 27. 21:10
9/9 anonim válasza:
sztem csak aa menstruáció miatt vannak ilyen tünetei. elsõ voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!