Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan "zajlik" az egészségügy...

Hogyan "zajlik" az egészségügyi kaparás?

Figyelt kérdés

Holnap egészségügyi kaparásom lesz..:(

Olyannak, aki még nem szült, hogy zajlik? Állítólag felületes altatás lesz. Olvastam valami méhtágítóról, arra számíthatok vagy nem? Iszonyúan félek...Akinek mostanában volt, írja meg a tapasztalatait légyszí.

2013. jún. 27. 17:17
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Sajnos, elhamarkodtam, hogy jól vagyok...a műtét után kisebb görcsök, picike vérezgetés egy- két nap. Aztán rá 3-4 napra dőlt belőlem a vér, erős görcsökkel kísérve. Visszamentem, a műtétet végző orvos sajnos elment , így az épp rendelő orvost látogattam meg, aki minden vizsgálat nélkül azt mondta, egy hétig ez normális, ha nem múlik , 2 nap múlva menjek vissza.Sajnos másnapra rosszabbul lettem, újra elmentem, ahol majd 3 órán át nem jutottam be a rendelőbe :( Berágtam, elkaptam a folyosón a főorvost, megkértem, szánjon rám pár percet, meghallgatott, felírt Ergam cseppet, az erős vérzésre.Szerinte fájdalom már nem lehetne...5 nap múlva kell visszamennem, bármi is történik.Sajnos a vérzés nem csillapodik, sőt.... :( Volt valaki hasonló helyzetben? Most már egyre gyengébb és elkeseredettebb vagyok :( :(
2013. júl. 5. 20:37
 32/48 anonim ***** válasza:
Jézusom :O !!!! Nem tudok ehhez hozzászólni,remélem minden rendben lesz .
2013. júl. 6. 06:32
 33/48 A kérdező kommentje:
Teljesen kivagyok :( és az a legszomorúbb, hogy nem foglalkoznak az emberrel :( azóta még meg sem vizsgáltak...nem érzem, h használna a csepp :(
2013. júl. 6. 08:24
 34/48 A kérdező kommentje:
A hab a tortán: ma kiértesítettek, hogy elkészült a szövettanom, a további megbeszélés miatt keressem fel az osztályt :( pedig a kaparás után azt mondta az orvos, nekem kell bemennem érdeklődni az eredmény felől...nagyon félek :(
2013. júl. 17. 16:11
 35/48 anonim ***** válasza:

Ne félj, nem jelent ez még semmit!!

Nagyon szorítok neked.

2013. júl. 17. 20:00
 36/48 A kérdező kommentje:
Köszi ! :( Holnap megyek...életem legnehezebb órái :(
2013. júl. 17. 20:36
 37/48 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj, nyugi!
2013. júl. 18. 12:36
 38/48 anonim ***** válasza:
Minden renndben lesz:)
2013. júl. 18. 15:49
 39/48 anonim ***** válasza:
Voltál a leletért? Mi újság? Hogy vagy?
2013. júl. 19. 12:52
 40/48 A kérdező kommentje:

Szia!

Voltam, igen. Valami jóindulatú mirigyet találtak, cisztát és nagyfokú gyulladás. 3 hónap múlva UH vizsgálat lesz, annak az eredménye dönti el a továbbiakat. Nagyon fáj a hasam, görcsöl..Hát, ez van sajnos. Köszi!!

2013. júl. 19. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!