Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ez a méret?

Normális ez a méret?

Figyelt kérdés
Sok fiú mondja az osztályban milyen jó nagy mellem van meg stb... ez miatt elég sok fiúnak tetszem 13 éves 180 cm 75 kg 75D normális?

2013. jún. 27. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen normális, mert mindenki másképp fejlődik!
2013. jún. 27. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, de a 75 kg az elég soknak tűnik 13 éves korban.
2013. jún. 27. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. 180 centihez nem sok a 75 kiló.
2013. jún. 27. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
igen normális, reménykedj hogy nem nősz tövább....
2013. jún. 27. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem lehet eldönteni, hogy 180-hoz sok-e a 75, sokmindentől függ ugyanis.

A mellméreted pedig normális, de a fiúknak akkor inkább a melled tetszik és nem te. És mivel 13 évesek, hát nagyjából egész nap ez jár a fejükben.

2013. jún. 27. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:

elképzelve az alakod, ahhoz nem nagy a melled. Egyik osztálytársam 14 évesen ekkora súllyal szintén ekkora mellű volt.

És ne örülj, ha nem lenne ekkora, csak b kosarú, már nem "tetszenél" annyira a fiúknak. Másrészt a magasságod miatt sem néznének meg a fiúk a melled nélkül, mert hozzájuk képest túl magas vagy és általában a náluk sokkal kisebb lányok a zsánerek. Pl egy 170 centis férfi többnyire 150 centis nőre bukik. Ezt csak tájékoztatásképpen írtam, hogy a fiúk milyenek.

Az egyik barátnőm a 155 centijével 80D-s mellű ami a magasságához képest viszont hatalmas. Szegény ő sem tudja eldönteni, hogy egyeseknek ő kell-e vagy csak a melle. És bizony, egy haverom szerint jó a nagy mell, de ami a barátnőmnek van,az már túl nagy és undorító.

Nem lehet tudni, melyik fiúknak tetszel IGAZÁN.

Amúgy igen, normális, bár inkább 20-as nőket láttam ilyen paraméterekkel :)

2013. jún. 28. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy normális, nem normális.. te ilyen vagy azt kész :) Én is 13 éves vagyok 160 cm 53 kb és 80C-s melltartót hordok..van olyan 13 éves akinek még nem is kell melltartót hordania. Az meg hogy sok fiúnak tetszel emiatt az kamasz hülyeség, akinek igazán tetszeni fogsz az nem a mellméreted miatt fog szeretni. :)
2013. júl. 5. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!