Van itt aki jár Szegedre endokrinra? Ha igen nem tudja mikor rendel a Valkusz Zsuzsanna?
Én évekkel ezelőtt voltam nála, egy ismerősöm ajánlotta, hogy ő majd meggyógyít engem, de nem volt szimpatikus. Fél perce volt rám és olyan rideg is volt. De már akkor is időpontot kellett egyeztetni telefonon. Hívd fel a belklinikát, ott biztos tudnak segíteni.
Én Hódmezővásárhelyre járok inkább, ott van egy nagyon alapos adjunktus, van magánrendelése is, ha érdekel megadom az elérhetőségét.
Hát az nekem nagyon messze lenne de azért köszi!
Eleinte velem is ilyen volt mint veled de most már rendes velem pláne mert betartom a diétát és fogytam.Igaz nekem nem nagyon mondja el részletesen a vérvétel eredményét és ha nem kérdezek rá milyen lett akkor nem is mondja.Hát ha továbbra is ilyen lesz akkor váltok.Egyenlőre maradok nála.Sajnos magánrendelésre nincs pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!