Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sába intim mosóról mi tapaszta...

Sába intim mosóról mi tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Ezt ajánlották. Hol lehet kapni és mennyiért?
2009. okt. 14. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyászok általános véleménye szerint ez a legjobb. Ellentétben pl. Laktacyddal, ebben nincs illatanyag és nem szárítja a bőrt. Patikában kapható, és gondolom a anygobb illatszer boltokban is. Láttam már 800 Ft-ért is, de bőven 1000 Ft felett is.
2009. okt. 14. 08:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ :)

Nekem is nődoki ajánlotta. Azért kérdeztem meg itt, mert visszaolvastam volt már régen ez kérdés és ott többségében negativ tapasztalatokat irtak. :(

2009. okt. 14. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ezt használom,mert nem irritál,nincs benne parfüm és mesterséges dolgok! Sőt,ha úgy érzed,h alul vmi nem oké,akkor be lehet vele kenni rajta hagyni egy picit és lemosni! Én amióta ez használom,semmi bajom-lekopogom :o)
2009. okt. 14. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nőgyógyászom ajánlotta 1 évvel ezelőtt, azóta is ezt használom, nagyon szeretem.
2009. okt. 14. 08:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Milyen kiszerelésben lehet kapni??

Köszi a válaszokat :)

2009. okt. 14. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
250ml és 500ml,a nagyobbal jobban jársz!
2009. okt. 14. 08:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!! :)
2009. okt. 14. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!