Ha rendszeres menstruáció mellett vagyok várandós, a teszt kimutatja?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 21:04
1/8 anonim válasza:
Ha terhes vagy, akkor termelődik az a hormon, amit a teszt kimutat, ettől teljesen független, ha közben esetleg vérzésed is van. Ha terhes vagy azt kimutatja mindenképp a teszt.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Melyik a legolcsóbb, ami már elég megbízható?
2013. jún. 27. 04:53
3/8 anonim válasza:
Bármelyiket veheted szerintem, de inkább reggeli első pisiből csináld, akkor a legmagasabb a hormon mennyisége. Nem árulnak már olyat, ami nagyon gagyi lenne..
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sokat segítettél.
Negatív lett. Nem az okozta a tüneteket, hanem májgyulladás.
:D
:S
2013. jún. 29. 16:23
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2013. jún. 29. 17:20
7/8 KovA1963 válasza:
Egyébként nem mindig mutatja ki, de olyan ritkán nem, hogy szinte mindig.
Volt azonban már olyan, hogy végig menstruáció végig negatív teszt és végül derült égből szülés.
8/8 A kérdező kommentje:
7: Igen, én is tudok róla, hogy lehet ilyen, azért kérdeztem meg. Azért nem vagyok olyan testes, hogy ne tűnne fel akár csak plusz 2-3 kiló is a hasamban (ami általában plusz 10-15 kiló), ami ráadásul legtöbbször az utolsó harmadban mocorog is.:)
Neked volt ilyen, vagy olvastad valahol?
2013. júl. 14. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!