Annak, aki 1 év 3 hónapja menstruál, legfeljebb hány napot késhet?
Figyelt kérdés
Általában pár nappal jorábban jön meg, mint kéne, de most pár napot késik. érzem magamon, fáj a hasam, meg vannak üég tünetek. Természetesen még szűz vagyok, szóval meddig nem baj ha késik? Egyszer volt már egy ilyen, 3 hetet késett, a kövezkező viszont rendesen, pár nappal korábban jött meg..2013. jún. 25. 12:29
1/10 anonim válasza:
Általában azt szokták mondani, hogy kb 2 év alatt kell beállnia a menstruációnak közel azonos időpontra. Addig nem kell izgulnod, az sem baj, ha néhány hónap kimarad.
Egyébként még rendezett ciklusnál is előfordulnak késések, hiszen az emberi szervezet nem egy óramű, betegségek, külső hatások, hirtelen fogyás, egyes gyógyszerek, stressz, időjárás, okozhatnak csúszást a ciklusban (ilyenkor is kimaradhat akár egy hónap is)
2/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ. :)
2013. jún. 25. 12:38
3/10 anonim válasza:
Maximum fél évet várhatsz még 2 menstruáció között.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2013. jún. 25. 13:25
5/10 anonim válasza:
Semmi baj nincs, minden ok.
17 éves korodig előfordulhat még a több hónapos kimaradás is!
Nekem pl. 8 hónap maradt ki.
(Utána viszont rendszeres lett)
6/10 A kérdező kommentje:
Oké, minden válasz sokat segített, köszönöm. :)
2013. jún. 25. 15:28
7/10 anonim válasza:
Az ég világon nincs semmi bajod, több lánynak is kimaradt már akár 8 hónap is.
Majd 17 éves korodra be fog állni szabályosra.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm szépen. :)
2013. jún. 25. 15:35
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit írtál utolsó válaszoló :D de örülök hogy jó kedved van. amúgy semmi gond, már megjött. Minden választ köszönök.
2013. jún. 26. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!