Mitől van barna folyásom?
Figyelt kérdés
Jún.3-án jött meg, viszonylag rendszeres a menstruációm, általában néhány napot késik. Nem szedek fogamzásgátlót, szűz vagyok. Ilyen még sosem történt. 18L.2013. jún. 23. 23:09
1/4 anonim válasza:
Szia! Tegnap este én is felfedeztem hasonlót, de nekem a múlt hónapban is volt ilyen. Mintha menstruáció lenne. Igazából nem tudom hogy kéne kinéznie az igazi menstru.-nak, mert nekem még nem jött meg. Tudom, hogy ez nem sok segítség, de talán "megnyugtatlak". 13/L
2/4 anonim válasza:
Azt hiszem ez az oka:
Ez most nem friss, alvadt vér.
Legalábbis én úgy tudom
3/4 carmen elizabeth válasza:
hát általában ez ojanoknál fordul előt aki már nem szüz
4/4 anonim válasza:
Alvadt vér akkor van, ha nagyon kevés vér távozna a szervezetből, az addig bent marad, amíg több vér nem lesz, És akkor azzal együtt távozik. De amíg az nem csatlakozik hozzá, az egykori friss (de kevés) vér megalvad. Hát, ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!