Meik nap kell bevennem a kapszulát gombás fertőzésnél? Az első nap miko elkezdem a kezelést? Ha megvan a mensim akk nem használhatom a hüvelytablettát ugye?
Figyelt kérdés
gombám van..az orvos feírt hüvelytablettát,és kapszulát2009. okt. 13. 15:13
2/9 A kérdező kommentje:
megköszönném ha az ien jól nevelt emberkék nem írnának..kössz!vannak még egyáltalán normális emberek a földön?..:S:(:(
2009. okt. 13. 15:20
3/9 anonim válasza:
Mensi alatt nem lehet hüvelytablettát használni ugyanis semmi értelme, várd meg mig elmúlik. A kapszulát pedig azonnal vedd be miután kiváltottad. Két szemes a kapszula? Akkor egy héten egyet kell.
4/9 anonim válasza:
Ja és a párodnak is kell , már ha van.
5/9 A kérdező kommentje:
nem..egy szemes,deh a párom nem kapta el tőlem!köszi a választ:)
2009. okt. 13. 15:24
6/9 A kérdező kommentje:
jahm deh most fog megjönni..vagy hnap vagy hnap után,a kapszulát pedig ma váltottam ki,és ugye addig nem használhatom a h.tablettát vegyem be ma?
2009. okt. 13. 15:26
8/9 anonim válasza:
várd meg, míg abbamarad a mensid. utána kezdd el a kúrát. ne vedd be a tablettát előre, mert a hüvelykúppal együtt fejti ki a megfelelő hatást.
9/9 anonim válasza:
Én is azt hittem hogy nem kapta el a párom, aztán kiderült hogy ő adta át nekem, pedig neki nem voltak tünetei. Szóval a jojo hatás elkerülése érdekében a partnernek is fel szokta írni a doki. Nem okoskodom, saját tapasztalat. A tablettát pedig azonnal be kellett vennem a doki mondta, egy időben a párommal. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!