Egy egészségügyi betét mennyi ideig jó?
Figyelt kérdés
Ma megyek a múzeumok éjszakájára és tegnap jött meg a menstruációm. Elég erős a vérzésem és lehet hogy nem lesz lehetőségem mindig kicserélni. Kb. hány órát bír ki egy betét?2013. jún. 22. 11:02
1/9 anonim válasza:
Hát ez is változó. Nekem már volt olyan, hogy annyira erős volt a vérzésem, hogy alig tudtam mozogni is, így fél óránként 3/4-ed óránként kellett cserélnem a tampont is meg a betétet is. Erős vérzéssel (ha a járkálással nincs gond), tampon + betét átvészelhetsz kb 2-max 2 és fél órát. De amíg elmennél addig kipróbálhatod esetleg otthon, mert így biztosabb, de látof végülis, hogy mennyire erős a vérzés.
2/9 A kérdező kommentje:
Tampont még nem használtam sose, nincs is itthon. 15 éves vagyok.
2013. jún. 22. 11:19
4/9 anonim válasza:
Habár 15 évesen szerintem nem annyira vészesen erős, de ha gondolod szaladj le a boltba és vegyél biztonság esetére. Nem kell aggódnod, felhelyezed és talán még kényelmesebb is a közlekedés benne, na meg nagyobb biztonságban is érezheted magad ilyen szituációkban. Ha nem akarsz használni tampont akkor amint mondtam, próbáld ki hány órát bír a betét.:)
5/9 anonim válasza:
Az összes múzeumban van vécé, mindenhol tudsz cserélni. De amúgy tegyél fel tampont, az tovább bírja.
6/9 anonim válasza:
Vigyél magaddal btétet és cseréld ki amikor kell. Nme kell tampont használnod ha nem akarsz, sok lány nem is tud addig amig szűz, na meg elsőre általábna nem is siekrül jól felrakni stb. ha nagyon erős a vérzésed használj éjszakait az tovább birja.
7/9 anonim válasza:
ja és hogy mennnyit bir ki egy betét az attól függ milyen erős. Nekem az első legerösebb napon is simán kibir 4-5 órát, de a második napomon akár 10-et is kibirna már, elve csak 3 napig tart már igy felnött fejjel nekem..
8/9 anonim válasza:
Nekem a legerősebb napon kb. 2-3 órát bír ki.Szerezz be éjszakai betétet,és vigyél is magaddal.Biztos lesz vécé,ahol tudsz cserélni.
9/9 B.S.C válasza:
használj jó minösségi betétet,az kibieja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!