Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? (lent)

Mi lehet a baj? (lent)

Figyelt kérdés

Fehér színű krémes folyásom van. Nem ég, nem büdi, nem viszket, nem darabos és nem pirosodott ki ott lent sem. Volt már gombám, szal tudom mik a tünetei, és ez most nem olyan, de félek, hogy megint "előjön" és ez annak a jele. Nem akarom újra átélni, mert borzasztó volt :((( De amíg nem vagyok bizti benne, nem akarok semmi gomba elleni szert használni, mert azzal csak rontanék a helyzeten. Most egy kicsit fel vagyok fázva, picit fáj a derekam és a hasam, és a pisilés végén szúró érzés...

Lehet emiatt több a folyásom is?

Jah...és 1 hónapja szedek fog.gátlót. Most a 2.levél 8. szeménél járok. Lehet, hogy csak mellékhatás? De eddig semmi tünetem nem volt...

Előre köszi a válaszokat és a segítséget!

2009. okt. 12. 10:41
 1/4 anonim válasza:
szerintem egy nogyogyaszati latogatas mindent tisztazna. kellemetlen szovodmenyei lehetnek, ha nem kezeled ki helyesen
2009. okt. 12. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:

vegyél irrigátort, az pont erre jó. h az ilyen folyásokat megszüntesse, aminek nincsen semmilyen fertőzéses v gyulladásos háttere, de néha még arra is használ kicsit.

akik tablettát szednek, annak fokozódhat kicsit a folyása, de hogy krémes legyen, arról még nemhallottam....de egy irrigátor hasznos lehet.

2009. okt. 12. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs szaga, biztos, hogy nem fertőzés szerintem. Érdekes, nekem akkor volt ilyen fehér, krémes, amikor terhes voltam. A fogamzásgátló sem 100%, de azért kérdezz meg egy nőgyógyászt.
2009. okt. 12. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:

nagyon köszi a válaszokat! de azért ha még valaki hozzá tud fűzni vmit, akkor azt szívesen fogadom.

utolsó válaszoló: a terhesség tuti kizárva, ebben az egyben biztos vagyok, de azért köszi! :)

2009. okt. 12. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!