Milyen vény nélkül kapható gyógyszer van szex utáni égő érzésre?
Szerintem magadtól ne használj semmit.
A Klion D 100 ról ezt találtam:
"A készítmény olyan hüvelyi fertőzések ellen hatékony, amelyeket protozoonok és/vagy gombák okoznak. A metronidazol a hüvelyi trichomoniasis ellen, a miconazol nitrát a gombás fertőzések ellen hat.
A fertőzés kezelése fontos, mert elhanyagolása esetén továbbterjedhet a belső női nemi szervekre, petevezetékre, petefészekre és a méhre."
Tehát szerintem doki mindenképp még ha csak két nap múlva tudsz is menni.Szerintem azt is kérdezd meg,hogy a párodat is kell-e kezelni,nehogy visszaadja neked.
Érdekes olvasni a forró vizes zuhanyt, mert amikor összeszedtem egy csúf fertőzést, kínomban én is így enyhítettem a fájdalmat és a viszketést és hatott!!! Ráadásul nem is árthat. Úgy csináltam, hogy a kád szélére ültem és oda irányítottam a megszokott hőmérsékletű vízsugarat és lassan, fokozatosan emeltem a hőfokot. Elképesztő megkönnyebbülés!
Amúgy a két napra, amíg orvoshoz mész, átmeneti segítség lehet a colpoclean hüvelyöblítő tabletta is, vény nélkül kapható, ezt úgy használom, hogy ha külső panaszaim is vannak, ott is leöblítem vele.
Persze ezek nem helyettesítik az orvost, csak amolyan közérzet javító intézkedések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!