Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másra is így hat a telihold?

Másra is így hat a telihold?

Figyelt kérdés
Telihold napján teljesen felborulnak a hormonjaim, hisztis vagyok, kiállhatatlan, veszekszem mindenkivel. Általában nem is tudom, hogy telihold van, csak néha veszem észre utána este, és hát mivel már ez így megy vagy 10 éve, most már tudni szoktam. Van ezzel más is így?
2009. okt. 11. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Én is ugyanígy vagyok. Plusz még ilyenkor mindig rémálmaim vannak. Megelőző napokon idegesség, hisztisség, haspuffadás. Én kb. 5-6 éve vettem észre először magamon, hogy ez a teliholddal függ össze.
2009. okt. 11. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Hónapokig nem aludtam a telihold idején, szinte már függő voltam. Ha elaludtam, akkor is felébredtem 1-1,5 óra után, és aztán bámultam a holdat. Már kezdtem félni magamtól, nem ettem, ha ettem kihánytam, csak voltam, mint az alvajárók.

Aztán úgy múlt el, hogy észre sem vettem, csak azt, hogy már nem ébredtem éjszakánként.

Máig nem tudnám megmondani, hogy mitől volt, de hála istennek, elmúlt.

2009. okt. 11. 20:50
 3/7 anonim válasza:

ez télleg furcsa én azt vettem észre hogy az állatok és az emberek is egy kicsit megbolondulnak és bezsongnak és mindenféle örültségeket megtesznek amit rendesen nem szívesen tennének plusz buli és alkohol vagy vágyak esetén erősödik.

annak aki nem tud aludni lehet hogy vérfarkas tudatán kívül(csak vicceltem)

amúgy mindez a hold-föld-nap vonzás kapcsolataihoz köthető (pl:.apály,dagály)

16/l

2009. okt. 11. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Rám sehogysem hat..!De nem értem egyesekre miért hat igy,mi a magyarázata??
2009. okt. 11. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Rám nem hat, az biztos.
2009. okt. 11. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Még azt figyeltem meg /Te is figyelhetnéd/, hogy teliholdkor sokkal több a közúti baleset. Ilyenkor a híradásokban óránként bemutatnak nagyon súlyos baleseteket.
2009. okt. 12. 07:36
 7/7 anonim válasza:
Én is idegesebb vagyok és nem alszom egész éjjel.
2010. okt. 21. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!