Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megint nem jön meg a menzeszem...

Megint nem jön meg a menzeszem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban is már gyógyszeres rásegítéssel jött meg, kereken 2 hónap után. Előtte hónapban is késett. Most is már 6 napja nem jön meg. (terhes biztos nem vagyok)

A nőgyógyász semmit nem mondott utoljára, csak azt, ha nem jön meg a gyógyszerrel sem, jelentkezzek, de akkor megjött. De egyébként csinált ultrahangot, és nem tudja, miért nincs peteérésem.

Esélyes az is, hogy hormonproblémám van, de a megyei endokrinológushoz meg hónapokig kell várni. Ha ez nem volna elég, az utolsó cytológiám szerint metapláziám is van, de az orvos erről sem mondott semmit (csak hogy fél év múlva kontroll).

Nem tudom, hova kéne menjek? Még nőgyógyászhoz is alig jutok el, mert tanfolyamra járok, de nem is vesz komolyan.

24N

2013. jún. 16. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Endokrinológiára. Vagy kivárod, vagy elmész magában, de érdemben csak ott tudnak segíteni. A doki megint annyit tud csinálni, hogy ad gyógyszert, amitől megjön, de sokra azzal se mész.
2013. jún. 16. 13:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs magán endokrinológus a megyében, csak sztk-s, akit mindenki szid. Egy nővel beszéltem, neki fél évre adtak időpontot. Ő a fővárosig ment, hogy jó endokrinológust találjon, ami 3 óra kocsival.
2013. jún. 16. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És közelebbi nagyvárosban esetleg? Megyeszékhelyen pl? Szomorú, de sajnos ha az ember helyre akar jönni, muszáj. Tudom, mert én is kb. 5 endokrinológusnál jártam, jelenleg a 200 km-re lévő fővárosba járok fel. De ha az kell ahhoz, hogy meggyógyuljak, hát egye fene, örülök, hogy megtehetem.
2013. jún. 16. 14:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Pont a közeli megyeszékhelyen van az, amit írtam. :/ Az a baj, minden szempontból rosszkor jött ez most. Magánnak fizetni kell, de régóta munkanélküli vagyok. Vagyis most járok tanfolyamra, amiből lesz munkahely is (EU-s projekt), viszont onnan emiatt nem is hiányozhatok, ha meg rögtön jön a munkakezdés, nem indíthatok úgy, hogy elmászkálok. Márpedig ekkora távolsághoz rámegy az ember napja...
2013. jún. 16. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
B 12 vitamin, E vitamin. Egy próbát megér!
2013. jún. 16. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet!
2013. jún. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!