Miért lett hirtelen keserű ízű a hüvelyváladékom?
Figyelt kérdés
semmilyen más tünet nincs, csupán ez...
elmegyek persze a dokihoz, de akinek volt már hasonló megoszthatná velem
2013. jún. 16. 00:25
2/7 anonim válasza:
Én is ezt akartam írni mint az első...
3/7 A kérdező kommentje:
hát abban sincs semmi se ha megízlelném, de amúgy a barátom szólt, hogy megváltozott...
2013. jún. 16. 02:02
4/7 anonim válasza:
2.-es vagyok.Gondolom nem kezdtél el hirtelen cigizni vagy kávézni hirtelen,de ettől még lehet valamilyen étel,ilyesmi miatt.Vagy fertőzés,erről én nem tudok többet,tényleg csak a doki vagy esetleg valaki aki még ír ide.
6/7 A kérdező kommentje:
cigi nem, koffein adag meg a szokásos..
szeptember óta kicsit változtattam az étrendemen, mert abbahagytam a fogamzásgátlót, kevesebb cukor, szénhidrát, fehérje,hús...
sok zöldég, gyümölcs, víz, víz az főle3g mostanában 3 liter egy nap....
talán ez?
elmegyek dokihoz, de hát, eléggé kínos lesz ezt így mondani majd :D, szűrésre is megyek, szóval ha vmi gomba lenne vagy ilyesmi, akkor kiderül nem?
2013. jún. 16. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!