Miért nem jött még meg?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, későn érő típus(úgy nézek ki,mint egy 13 éves). Fehérf.: több, mint 2 éve van. Alul-felül szőrösödök (alul több,mint egy éve, felül nemrég kezdett)melleim 75/A-sok. Két-három hónapja volt barnafolyásom egyszer, azóta semmi. Az lenne a kérdésem, hogy az, hogy van fehérf.om az egyfajta"biztosíték"arra ,hogy meg fog jönni egyszer, orvosi segítség nélkül?2013. jún. 15. 20:10
1/7 anonim válasza:
nővérem 18, én 16 és fél voltam, mire meglett:) addig örülj, amíg nincs. szabadon járhatsz nyáron strandra, nem kell kalkulálgatnod hogy vajon mit cs.sz el a "vörös sereg" (mert én pl. a mensim 2. napján alig élek, úgy görcsölök). szóval nem késtél le semmiről.
2/7 anonim válasza:
17 éves korodig bőven ráér megjönni. Én 15 voltam, de már nagyon vártam, így mindig hordtam magamnál betétet és nem ért meglepeésként :) (előtte nekem is 2 évig volt fehérfolyásom)
3/7 anonim válasza:
Ha egy éven belül sem menstruálsz, akkor érdemes lenne kivizsgálni, hogy mi az oka.
5/7 anonim válasza:
Ha már volt barna folyásod akor kb olyan 2 hónap múlva meg lesz
6/7 anonim válasza:
nekem előtte 2,5 évvel volt folyásom.
a mellméret nem lényeg. de ha már az is annyi ideje van mint a folyás,akkor meg fog jönni.
ha napokig volt intenzív barna, akkor már megjött. eddig pár havim ilyen volt.
szerintem a nemi szőrzet nem számít. 9-10 éves lehettem,amikor alul szőrösödni kezdtem,11 voltam,amikor megjelent a hónaljamon is és azt mondták, 12 éves koromra fog megjönni. nos, 14 múltam az elsőnél.
3 hét múlva töltöm a 15-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!