Szerintetek ezek a tünetek lehetnek erős felfázástól?
Nagyon felfáztam és ennek következtében fájt a vesém és a felfázás egyéb tünetei is tapasztalhatók voltak. Elmentem orvoshoz, megvolt a laborvizsgálat is, kaptam antibiotikumot. Az eredményeim szerencsére negatívak lettek. Az antibiotikum kúra után jobban voltak, a tünetek elmúltak...de eltelt néhány nap és újra előjöttek. :( És most úgy érzem, hogy már nem csak a vesém fáj, hanem kiterjedt más szervekre is. Jobb oldalt, egész lent szúr és fáj...nagyon kellemetlen érzés mert gyakorlatilag az egész jobb oldalam elől-hátul fáj. :S
Szerintetek lehetséges, hogy petefészek gyulladás?
Mert olvastam, hogy az ilyen felfázás kiterjedhet egyéb szervekre is...nőknél főleg.
Már kértem időpontot nőgyógyászhoz és a háziorvoshoz is mindenképp visszamegyek, csak szeretnék véleményeket kikérni! Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Előre is köszönöm.
Hát ha a laboreredmények azt igazolják, hogy nem fáztál fel akkor nem fáztál fel.
Szedd az antibiotikumot ha attól jobb!
Én ezt már egyszer átéltem kedves kérdező! A negyedig doboz antibiotikum után jöttek rá, hogy nem felfázva voltam hanem a vesémet támadta meg egy úgynevezett enterococcus baktérium, emiatt produkáltam felfázásos tüneteket és ugyan olyan helyeken is fájt mint neked.
Teendőként: Kérjél vizelet tenyésztéses beutalót nekem az alapján derült ki miután megkínoztak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!