A terhesség főbb első jelei?
Hát pecsételő vérzés egyáltalán nincs normális terhességnél,az ugyanis nem normális dolog ilyenkor.
Én úgy jöttem rá,hogy terhes vagyok,hogy reggel hányingerrel ébredtem és ennél a hányingernél,ha ettem elmúlt.Mert ugye egy betegségből fakadó hányingernél nem elmúlik a hányinger,hanem még rosszabbul leszünk.Szóval részemről így jöttem rá.
már pedig normális olvasd el.!!! Pecsételő vérzés és görcsök
Kb. 12 nappal a megtermékenyítés után a megtermékenyített petesejt (zigóta) beágyazódik a méhfalba. Ekkor jelentkezhet a terhességet jelző első, legkorábbi tünet, a pecsételő vérzés és a görcsök. Ezek a görcsök hasonlítanak a menstruációs görcsökhöz, bár enyhébbek annál, mégis vannak nők, akik a menstruációs vérzésük kezdetével tévesztik össze a jelentkező vérzést.
A vérzés és a görcs tényleg lehet a menstruációs vérzés kezdete például abban az esetben, ha áttérsz egy másik fogamzásgátló tablettára, mely miatt más időpontban várható a menstruációd. Akkor is előfordulhatnak ezek a tünetek, ha fertőzés áll fenn vagy a közösülés során horzsolás keletkezett.
A vérzés mellett előfordulhat fehér, tejszerű folyás is. Ez azzal függ össze, hogy rögtön a fogantatás után a hüvely fala megvastagszik, és folyást okoz.
A folyás fennmaradhat a terhesség végéig, általában ártalmatlan és nem igényel kezelést. De ha azt veszed észre, hogy megváltozott a szaga, az állaga, a színe vagy égő, viszkető érzést tapasztalsz, akkor fordulj a nőgyógyászodhoz! Ezek a tünetek gombás vagy bakteriális fertőzésre utalhatnak.
Nézd én kétszer szültem,nálam semmi ilyesmi nem volt,hallottam róla,hogy előfordul pecsételő vérzés,nem is annyira ritkán,de azért gyakoribb,hogy nincs.
Őszintén szólva én ismeretterjesztő filmekben néztem végig ilyen eseteket,de azért a filmek szerint legalábbis úgy álltak hozzá,ha van pecsételő vérzés,akkor fokozottabban figyeltek az illetőre.
Legalábbis bennem azért alakult ki ez a vélemény,ha nem is jelent rosszat a filmek szerint a vetélés ilyen esetekben gyakoribb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!