Nekem eddig semmi bajom nem volt vele,bevettem egy no-spat 2óra múlva tök jól voltam.DE nyár óta már alig ér vmit.Egyszer még szerencse,hogy itthon voltam,mert olyan görcseim voltak,hogy mentem volna pisilni és majd összeestem.Na akkor bevettem 2no-spat,2algopyrynt,meleg vizes flakont konyharuhába tekerve a hasamra.Egész délelőtt semmit nem változott az állapotom:( Ebéd után aludtam utána már szerencsére elviselhetőbb volt.
Én most már - főleg,hogy suli van - amint észre veszem,hogy megjött beveszek egy no-spat,hogy ne kezdjek el annyira görcsölni.De így is van amikor ez sem elég:(
14,5/L
2009. okt. 10. 17:12
12/17 anonim válasza:
Nekem sem fáj az elején egy-két évig... :( És amikor fájt akkoris ájultam, meg hánytam, meg vacogtam- pár óra múlva meg már mentem sétálni mert elmúlt. És nekem sem hat más fájdalomra sem semmi fájdalomcsillapító. Az egyetlen ami enyhített az -tudom hülyén hangzik- ha felhúzom a lábaim a hasamhoz fekvésven és ha a fürdőszobában tölttem az az időt... Tudom, hogy a fogamzásgátlónak nem csak jó oldala van, de amikor a falat kaparom akkor semmi nem érdekel, meg most érettségizek, nem mondhatom, hogy bocs ma fáj a hasam, de azért egyetemre vegyenek fel... :(
2009. okt. 10. 17:21
13/17 A kérdező kommentje:
ez így van sajnos
köszönöm a válaszokat :)
2009. okt. 10. 17:49
14/17 anonim válasza:
Flector EP granulátum. Vényköteles gyógyszer, vízben kell feloldani és meginni. Nem valami kellemes az íze, de nekem ez szokott hatni migrénre és mestruációs görcsökre is. Néha kiegészítem Magne B6-al, ami szintén izomlazító, görcsoldó hatású. A lényeg, hogy éhgyomorra nem ajánlott meginni/bevenni, akárcsak az összes többit se (nyírják a gyomornyálkahártyát). Ennél jobbat még nem találtam, pedig már 9 éve vagyok migrénes :(
2009. okt. 10. 18:31
15/17 anonim válasza:
Nekem sem használt sose. Ha menzesz görcsre gondolsz én Naprosyn szedtem (asszem ez a neve).
2009. okt. 10. 18:38
16/17 A kérdező kommentje:
igen arra :)
2009. okt. 10. 18:55
17/17 anonim válasza:
Igazán komoly görcsnél 2 db No-Spa az semmi. Én mindig kombinálva veszem be 400 mg Algoflex-szel, ja és eleve "forte"-t, ami 80 mg drotaverine-t tartalmaz. (Ugyanennek a kombinációja az AlgoflexM ld. itt: [link] leírását, adagolását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!