Nőgyógyászati vizsgálatra bármelyik kórházba lehet menni?
Figyelt kérdés
Még nem voltam, de el kellene mennem, mert egy szűrés sem ártana, és jó lenne beszélni egy szakértővel a fogamzásgátló gyógyszerekről...
Csak nem tudom, hogy bármelyik kórházba el mehetek vagy nem?
2013. jún. 12. 19:58
1/7 anonim válasza:
lakhelyed szerint tartozol sztk rendelésre. Nézz tuána ez neked hol van.
2/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz valamit, az egészségügyi ellátásoddal kapcsolatban, a legbiztosabb, ha megkérded a háziorvot, vagy az asszisztensét.
3/7 anonim válasza:
Bármelyikbe kórházba,ahol kértél időpontot,és tudnak fogadni.
4/7 anonim válasza:
Szakrendelésre tudsz menni, jól írja az első. Területileg illetékes szakrendelésre tudsz bejelentkezni.
5/7 anonim válasza:
Tényleg jól írja:) Ha bárhova máshova beesel elhajtanak.
6/7 anonim válasza:
Kórházba is mehetsz,mert nekik is van ambuláns rendelésük,de be kell jelentkezni telefonon,a dokihoz név szerint és időpontot kérni.
Én is így járok nőgyógyászhoz.
7/7 A kérdező kommentje:
de ha nem oda megyek, ahová tartozom, akkor kell fizetni külön? vagy fizetni csak akkor kell, ha magán dokihoz megyek?
2013. jún. 14. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!