Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Duzzanat a csikló mellett és...

Duzzanat a csikló mellett és a kisajkon. Mi ez?

Figyelt kérdés

Ma reggel arra ébredtem, hogy nagyon viszket a nemi szervem. Később észre vettem, hogy a csiklóm és a nagyajkam között egy nagyobb bab méretű, enyhén vöröses duzzanat van bal oldalon. Mellette a kisajkam is meg van dagadva. Azóta a viszketés elmúlt. Kicsit kezdek megijedni. Nőgyógyászhoz csak napok múlva kapok időpontot, addig szeretném tudni, mi lehet ez.

19/L

2013. jún. 11. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
a duzzanat miatt a Bartholin mirigy gyulladás jutott elsőnek eszembe
2013. jún. 11. 08:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is, de megnéztem a tüneteket, és lázzal, fájdalommal jár együtt, nekem egyenlőre nincsenek ilyen tüneteim
2013. jún. 11. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért jobb lenne orvosnak megmutatni.
2013. jún. 11. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:

lehet hogy még igazából lappang benned és nem durrantotta be semmi még elég picike ahhoz hogy fájdalommal járjon

én nagyon sokáig mosakodásnál éreztem hogy mintha lenne ott valami de tüneteim nem voltak így nem is nagyon foglalkoztam vele

elmentem termálfürdőbe hazafelé már levert voltam másnapra pedig iszonyatos fájdalmaim voltak és féltenyérnyi puklival

2013. jún. 11. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:
igen biztosat csak az orvos tud majd mondani:) ne halogasd ahogy időpontot kapsz menj el
2013. jún. 11. 09:09
 6/8 A kérdező kommentje:
A langyos vizes borogatás és az ülőfürdő úgy néz ki segített, kezd kisebb lenni :)
2013. jún. 11. 12:15
 7/8 anonim válasza:
vagy csak egyszerűen feltört a bugyi xd bocs ez jutott az eszembe :D
2013. júl. 30. 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Reggelre lett olyan és meztelenül alszom, szóval az nem valószínű. Lehet éjjel megcsípett valami, de már elmúlt szerencsére :)
2013. aug. 1. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!