Miért jön ennyi vér menstruáláskor? Szerintem ez nálam túl sok
Tampont használok(normált vagy minit)és időben szokott megjönni nagyjából,ha megjön mert volt már hogy kimaradt .a legelső menzeszemnél olyan sok vér jött,hogy a 3. nap után mikor felkeltem az ágyból,mintha egy csomó vér kiömlött volna belőlem .a második és a harmadik menzeszem nem jött meg.A negyedik menzeszem teljesen szabályosnak tűnt,és nem volt sok vér. és most meginnt megjött és szintén nagyon sok vér:s egy 45 perces órát nem bírok ki normál tamponnal .Még most kezdtem menstruálni 5 hónapja.egyből óriástamponnal kéne kezdenem ?!nem fogok kitágulni?! :s a betét méginkább nem vált be.Most mind 2-t használok egyszerre de 40 percenként átázik a normáltamponom
mit lehet ilyenkolr tenni?
Sajnos nem hiszem, hogy ezzel bármit lehet kezdeni. Neked még nem szabályos a menszeszed, úgyhogy talán beáll egy normális szintre.
Sajnos azonban van akiknek később is nagyon erős a vérzésük.Ha elviselhetetlenül sok jön, tudok ajánlani egy nőgyógyászati vizsgálatot a későbbiekben, és ha annyi idős leszel fogamzásgátlót. Az némileg csökkenti a vérzés mennyiségét és idejét.
Sajnos mást nem tudok hozzáfűzni. Egyenlőre kénytelen leszel a tampon+betét párosítást használni. Húgomnak is ilyen erős a vérzése amúgy, jelenleg fogamzásgátlót szed.
(19 éves).
Amúgy ne használj szerintem óriás tampont, vagy hát igazából én 21 évesen még mindig csak minit tudok használni.. lehet azért visszakozom tőle. De a szüzességed pl. szerintem az már elveheti.. ^o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!