Miért folyik be a víz a hüvelyembe?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam nem kéne, mégis néha érzem hogy kiáramlik, uszodában, strandon, de már a kádban is. Pedig szűz vagyok és csak most kezdtem elhasználni a tampont.2013. jún. 9. 09:50
1/8 anonim válasza:
Mert a hüvely nem hermetikusan zárt. Bizony belemehet a víz.
2/8 anonim válasza:
Nekem nincs hüvelyem, de szerintem se kéne, hogy belefollyon. Nem hinném, hogy az egészséges lenne.
3/8 A kérdező kommentje:
Megjött már a menzeszem, tehát már magam is tapasztaltam, hogy nem hermetikusan zárt, de elvileg így se kéne csak úgy bejutnia a víznek.
2013. jún. 9. 10:27
5/8 anonim válasza:
Teljesen rendben van ez így, a fehérfolyás is kijön, azért panaszkodik sok lány.
Na már ha ki tud jönni, akkor be is kell tudnia jutni a folyadéknak, ráadásul a fehérfolyás sűrűbb is mint az uszoda víz.
7/8 anonim válasza:
Hogyne juthatna be víz. Nem úgy kell elképzelni,h özönlik bele,de de nem is úgy,h a hüvely teljesen zárt.
8/8 A kérdező kommentje:
OK, megnyugtattatok. Köszi!:D
2013. jún. 9. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!