XI. kerületben jó nőgyógyászt kit ajánlotok?
Akihez lehetőleg nem két évet kell várni,mire bejutok,van egy kis gondom :(
Meg hogy megy ez,nem ciki,hogy még sosem jártam ott nála,és csak úgy idegenként beesek?
Én eddig 2x voltam nőgyógyásznál és mindkétszer más embernél. Most megyek a harmadikhoz bejelentkezni. Én semmi cikit nem érzek benne. Ki kell tapasztalnod, hogy neked melyik jön be, mármint orvosilag, kiben bízol. A másik az, hogy valakinél mindenképp első leszel, szóval.. Meg egyébként se az arcodról fognak megjegyezni. :)
Egyébként sztk-ba megyek XI kerületben és állítólag egy Balogh nevezetű nőgyógyász rendkívűl kedves és figyelmes, úgyhogy most nála próbálkozom, hogy beválik-e. Reménykedjünk.
Ha magándoki is jó, akkor bátran merem ajánlani dr. Hamvas Ferencet. Nála 1-2 hét a várakozás maximum, de ha elmondod neki, hogy mi a gondod és úgy látja, akkor megpróbál a leghamarabb fogadni. Türelmes, korrekt, nagyon lelkiismeretes doki.
A honlapja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!