Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » XI. kerületben jó nőgyógyászt...

XI. kerületben jó nőgyógyászt kit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Akihez lehetőleg nem két évet kell várni,mire bejutok,van egy kis gondom :(

Meg hogy megy ez,nem ciki,hogy még sosem jártam ott nála,és csak úgy idegenként beesek?

2009. okt. 8. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Én eddig 2x voltam nőgyógyásznál és mindkétszer más embernél. Most megyek a harmadikhoz bejelentkezni. Én semmi cikit nem érzek benne. Ki kell tapasztalnod, hogy neked melyik jön be, mármint orvosilag, kiben bízol. A másik az, hogy valakinél mindenképp első leszel, szóval.. Meg egyébként se az arcodról fognak megjegyezni. :)

Egyébként sztk-ba megyek XI kerületben és állítólag egy Balogh nevezetű nőgyógyász rendkívűl kedves és figyelmes, úgyhogy most nála próbálkozom, hogy beválik-e. Reménykedjünk.

2009. okt. 8. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha magándoki is jó, akkor bátran merem ajánlani dr. Hamvas Ferencet. Nála 1-2 hét a várakozás maximum, de ha elmondod neki, hogy mi a gondod és úgy látja, akkor megpróbál a leghamarabb fogadni. Türelmes, korrekt, nagyon lelkiismeretes doki.

A honlapja:

[link]

2009. okt. 11. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Egyáltalán nem ciki, mindenki megy elsőként. Kikérdez nagyon alaposan a szokásos dolgokról, aztán megvizsgál. Őt a lelki dolgok is érdeklik, pl. én rendszeres görcsöléssel mentem, amik előtte hónapokkal kezdtőtek, erre rögtön azt kérdezte, hogy akkor történt-e valami és mondtam, hogy egy komoly szakítás. Sokat foglalkozik a lelki részével is a betegnek és ami nekem nagyon szimpatikus, hogy pl. ciklusproblémákra nem ad fogamzásgátlót, hanem megkeresi az okokat, nem elfedni akarja. Az árai korrektek (a honlapon megtalálod) és nekem az is tetszik, hogyha valaki rendszeresen visszamegy időben szűrésre, akkor neki olcsóbb, mintha kihagyja és csak hónapokkal később megy, szóval a megelőzésre is nagyon figyel.
2009. okt. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!