Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kell külön fizetnem? Vagy ez...

Kell külön fizetnem? Vagy ez hogy van?

Figyelt kérdés
Ha magánúton megyek el nőgyógyászhoz és vesz kenetet a rákszűréshez, akkor azt automatikusan el is küldik tenyésztésre, hogy megnézzék van-e bacilus, vagy azt külön kell kérni és plusz költséggel jár? Aki magándokihoz jár, annak hogy csinálja a doki?
2009. okt. 8. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
automatikusan elküldi, előtte pedig elkéri az árát. nekem olyan 6ezer ft körül szokott lenni
2009. okt. 8. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát automatikus, köszi :)
2009. okt. 8. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
ezt úgyértettem, hogyha rákot szüretsz, akkor a végén kapsz egy papírt és azon rajta lesz, ha van vmi fertőzésed is.
2009. okt. 8. 14:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszi.

Csak nézem a tavalyi papirt és azon csak az van, hogy P1 és ennyi.

2009. okt. 8. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:

hááát...igatzából énegy komplett a/4es lapot kaptam, rajta mindenféle infóval, P2, meg mindenféle fertőzés felsorolva, ésakkor mindegyik mellé egy negatív jel, plusz van mnég megjegyzés rublika, és oda is vannak írva dolgok, nálam az h nagyfokú vérzés (menzesz után közvetlenül mentem)

úgyhogy akkor igazából nemtom, akkor inkább kérdezz rá a nőgyóügyásznál h nála ez hogyműködik

2009. okt. 8. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!