Ossii kérdése:
Úgy érzem magam, mint egy lufi. Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Nemrég szeretkeztem párommal,védekeztünk persze és késve igaz,de meg is jött. Most is megtörtént a dolog, de úgy érzem magam mint,aki lenyelt egy lufit. Olyan kemény a hasam is,hogy az hihetetlen.Hányingerem is van,de csak 2 napja kb. Tesztet csináltam még a mostani sex előtt és negatív lett. (Mivel késett,ezért vettem tesztet.)Most elkezdtem egy hardcore testedzést,felülések stb. attol lehet ez ? Parálós vagyok. 19/L2013. jún. 5. 19:42
1/3 anonim válasza:
Szex...
Nincs köze a terhességhez,mha megnyugtat csinálj 2 nap múlva (vagyis most már teheted)még 1 tesztet,de ha tüneteid vannak, akkor már a tesztnek is mutatnia kellene...
Inkább az anyagcserével van összefüggésben...nekem is szoktak yan hónapjaim lenni, amikor edzeni keztem,makkor még jobban...
3/3 anonim válasza:
A puffadást okozhatják gyomorbántalmak, nehezen emészthető ételek, emésztési zavarok, székrekedés, parazitafertőzés. Ettél valami szokatlant, amit máskor nem szoktál? Antibiotikum kezelés, vagy más gyógyszernek is lehet ilyen mellékhatása, vagy akár vakbélgyulladás is. Ha háton fekve felemeled a lábad és megnyomod jobb felől, alul a hasad, fáj? Más tünet(étvágytalanság, gyomorégés, hasmenés, stb.) volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!