Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? (Nőgyogyászal...

Mit tegyek? (Nőgyogyászal kapcsolatos)

Figyelt kérdés
Hát igazából lassan el kellene mennem nőgyogyázhoz de nagyon szégyelős vagyok és félek hogy fájni fog amit csinál.Le tudnátok írni mien is a nőgyogyász?
2013. jún. 4. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. jún. 4. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem női dokihoz menj amikor először mész, ha teheted, mert elég izgalmas anélkül is.

Majd később megszokod.

2013. jún. 4. 18:41
 3/6 anonim válasza:
Én jobban izgultam előtte, mint a vizsgálaton... nincs mitől tartanod... a női dokinak ez mindennapos, te meg próbálj kellemes dolgokra gondolni és ne görcsölj, nem olyan félelmetes :)
2013. jún. 4. 20:27
 4/6 anonim válasza:
38%
Nekem férfi nőgyógyászom van. Első alkalommal én is izgultam, hogy mi fog történni, fájni fog-e a vizsgálat. Igazából semmi olyan nem volt a vizsgálatok között, ami fájdalmas lett volna. Egy-két vizsgálat kellemetlen volt, de igazából egyik sem fájt. Abszolút túl lehet élni, szerintem nincs mitől tartanod. Számomra nagyobb volt a füstje, mint a lángja! :D És a dokim is jófej volt, türelmes meg minden. Azóta is hozzá járok és megbízok benne abszolút. :)
2013. jún. 5. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:
21%

Ha nagyon szégyellős vagy, akkor mindenképpen jó lenne női orvoshoz menned, ha teheted először.

Mennyi idős vagy?

2013. jún. 5. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
21%

Én is inkább női orvost javasolnék az első vizsgálatodra, pláne, ha nagyon szégyellős vagy.

Nem fog fájni, attól ne félj.

2013. jún. 5. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!