Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi az a Lehóczki plasztika?...

Mi az a Lehóczki plasztika? (Nögyógyászati mütét)

Figyelt kérdés

Ismert valaki ilyen nevü mütétet? Mi ennek az oka, mire jó, és hogy zajlik az egész?

Elöre köszönöm, ha valaki segit.

2013. jún. 4. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem! Soha sem hallottam ilyenről. De miért érdekel? Valami közelebbit mondj róla.
2013. jún. 4. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazán nem tudok többet, egy rokonomnak kell emiatt kórházba mennie és szeretném tudni, hogy milyen mütét, és mennyire komoly dolog.
2013. jún. 4. 18:57
 3/5 e-ditta ***** válasza:
Pontosan nem tudom, milyen mütét, egy ismerösnek szülések után végezték, valamiféle sérülést korrigáltak vele.
2013. jún. 4. 22:36
 4/5 anonim válasza:

Ez egy méhnyakat érintő műtét. Gyakori méhszájseb és a méhnyak egyéb betegsége esetén szokták elvégezni. Altatásban végzik a műtétet. Anyum szerint annyira fájt neki mint egy eü kaparás. Aláíratnak egy papírt, hogy csak saját felelősségére vállalhat terhességet.

Anyukámnak volt ilyen műtéte mielőtt meg születtem, úgy 28-29 éve. Azóta valószínű nem úgy csinálják mint régen.

2013. jún. 18. 09:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, legalább valamit el tudok képzelni erröl.
2013. jún. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!