Hogyan "hozhatnám meg" kb 2-3 napon belül a menszezem?
Vagy mit csináljak, hogy ebben a hónapban kimaradjon?
Figyelt kérdés
2 hét és utazunk el, nem sezretném ha akkor jönne meg, mert tengerpartra megyünk és nem használom tampont, 12 éves vagyok. Mit csináljak hogy pár napon belül megjöjjön vagy hogy ebben a hónapba ne jöjjön meg? Az előző hónapban már kimaradt...
Ez nem kívánságműsor. Nem a menzesz alkalmazkodik hozzád, hanem neked kell hozzá alkalmazkodnod. Szokd meg.
Max.imádkozni tudsz, mást nem tehetsz.
2013. jún. 2. 17:57
2/9 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak. Sajnos kb. 50 éves korodig Neked kell alkalmazkodni a menstruációhoz.
2013. jún. 2. 17:58
3/9 A kérdező kommentje:
És ha pl akkor jön meg? Semmit se tudok majd csinálni, most utazok életemben először tengerhez :(
2013. jún. 2. 17:58
4/9 anonim válasza:
Ha tampont nem akarsz használni, akkor sajnos le kell mondanod a fürdésről ha épp akkor menstruálsz.
2013. jún. 2. 18:03
5/9 anonim válasza:
Tampon. Vagy nem fürdesz.
Sajnos ez ilyen. Nekem évente kétszer van vérzésem betegség miatt, de az a kettő is mindig akkor jön, mikor a legkellemetlenebb. Megvolt a nyelvvizsgámon, fesztiválon (ahol csak toitoi WC van, ráadásul tó mellett, ahol fürödni szerettem volna), amikor tengerpatra mentem, mikor a párommal elmentünk egy romantikus hétvégére, mikor szigorlatoztam, mikor nyaralni mentünk egy tó mellé.
Ez van, nem tudsz vele mit kezdeni.
2013. jún. 2. 18:14
6/9 anonim válasza:
Ilyen praktika,gyógyszer nem létezik. Így jártál. Tampon,v. nem fürdés, ezek a lehetőségek.
2013. jún. 2. 18:41
7/9 anonim válasza:
én citromot ittam, így toltam el 1,5 hétig. igazából 3 napra szerettem volna kirándulás miatt mert pont aznap kellett volna megjönnie, előtte egy héttel elkezdtem nagyobb dózisban citromot enni, inni és még kiránduláson is ittam. így másfél hét után jött meg csak. viszont nem mindenkinél működik. amúgy nem fogod tudni előrébb hozni max ha 2-3 napon belül kellene megjönnie.
2013. jún. 3. 18:08
8/9 anonim válasza:
Istenem! Igyál citromot,nem fog ártani,de nem is használ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!