Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A végbélnyíláson miért vérzek...

A végbélnyíláson miért vérzek menses alatt?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a végbélnyílásomból is jön vér? A betét hátsó fele is foltokban véres.
2013. jún. 2. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem a végbélnyílásod vérzik, csak hátra folyik a vér.
2013. jún. 2. 12:51
 2/8 anonim válasza:
ez aranyos :) amikor elkezdtem menstrualni en is furcsaltam hogy a betet teljes felulete veres lehet es hogy ha kitorlom a fenekemet akkor veres a wc papir. aztan 1-2 nap utan rajottem hogy szetfolyik a ver a beteten es igy a vegbelnyilasom is veres lesz. egyebkent en a tampon hive vagyok rosszul vagyok a gondolattol hogy egesz nap a verben uljek...
2013. jún. 2. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
jah.
2013. jún. 2. 13:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem verzik, csak osszekenodik!
2013. jún. 2. 13:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nem használok tampont, mert 1. nem tudom betenni rendesen (mindig kiesik) 2. egyszer még suliban hallottam hogy elszakadhat a zsinór és akkor csak doki tudja kivenni..
2013. jún. 2. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem szakadt már el a zsinór és ki tudtam szedni.

nyomsz egyet mintha kakilnál és akkor már ujjal is eléred

ha meg kiesik az túl kicsi, esetleg nem dugod be elég mélyre

2013. jún. 2. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:

mielőtt felteszed, rántsd meg a zsinórt, hogy kijön-e, persze nem izomból, csak határozottan. Tedd mélyebbre, akkor majd nem érzed, és nem esik ki, ne csak a végét dugd be.

Amúgy igen, hátra folyik a vér.

2013. jún. 2. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:

a zsinor tényleg nem szakad el, de ellenörizni kell elötte. Ezt csak ezért mondom mert késöbb még lehetnek alkalmak amikor igenis jól jön a tampon. Én sem szeretm de ha strandos program van és megvan akkor jól jön.

Ha idegenkedsz tőle nem is kell még használni. Ha jól rakod fel nem tud kicsúszni. Nem csak a hüvely bejáratába kell tenni hanem telejsen fel.

AHogy irták is a végbél nyilásod nem vérzik csak szimplán hátra folyik.

2013. jún. 3. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!